Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου από τις 9 έως τις 11 το πρωί (για τους εκπροσώπους των δημοσίων υπηρεσιών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των σχολικών μονάδων)και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα (για τους εκπροσώπους των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων-συλλόγων της Καρπάθου και της Κάσου).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επαρχείο Καρπάθου-Κάσου και διοργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με κύριο θέμα «προτάσεις των συμμετεχόντων για το Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Νοτίου Αιγαίου».
Οι προτάσεις παράκληση υποβληθούν με υπομνήματα που θα προσκομίσουν οι συμμετέχοντες, οι οποίες θα καταγραφούν και αφού αξιολογηθούν θα συμπεριληφθούν μετά το πέρας του Συνεδρίου στις τελικές προτάσεις που θα διαμορφωθούν.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί με την παρουσία των εντεταλμένων εκπροσώπων του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναδάκη, της κυρίας Αναστασίας Σαπουνά και Θεοδοσίου Μαστρομηνά καθώς επίσης και του εκπροσώπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Γ. Μηνατσή.
Η παρουσία και η συμμετοχή σας κρίνονται απαραίτητες.

Ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου

Ιωάννης Γ. Μηνατσής

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑiΓΑΙΟΥ