Θέμα: « Επιστολή Διαμαρτυρίας  Δημάρχου Καρπάθου προς τη Digea» digea

     Με επιστολή του προς την Digea  εξέφρασε σήμερα ο Δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος το αίτημά του να επιτευχθεί η πλήρης κάλυψη  του νησιού μας με το ψηφιακό σήμα της, αφού το τελευταίο διάστημα ο Δήμος έγινε αποδέκτης  έντονων διαμαρτυριών από κατοίκους του νησιού, λόγω αδυναμίας λήψης σήματος :

    Σας γνωρίζουμε ότι μετά την εγκατάσταση και λειτουργία του επίγειου ψηφιακού σήματος της DIGEA στην Κάρπαθο,  είμαστε αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από κατοίκους του νησιού, λόγω αδυναμίας λήψης σήματος  -«λευκές περιοχές», όπως τις ονομάζει η DIGEA-  και συγκεκριμένα οι περιοχές  Όθος,   Πυλές , Αρκάσα, Όλυμπος, Αεροδρόμιο.

      Οι συμπολίτες μας, με το ολοκληρωμένο δίκτυο της DIGEA και την αναβάθμιση του τηλεοπτικού σήματος, πίστευαν ότι θα επέρχονταν η ποιοτική βελτίωση στην καθημερινή τους ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αντιθέτως, λόγω της ελλιπούς κάλυψης του νέου δικτύου, δεν έχουν πλέον καθόλου σήμα, ούτε καν το αναλογικό σήμα κακής ποιότητας που είχαν στο παρελθόν.

      Ο σημερινός αποκλεισμός των συμπολιτών μας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, ενισχύει  δυστυχώς την πεποίθησή τους ότι, σε μια εποχή που η νησιωτικότητα και η άρση της απομόνωσης των ακριτικών νησιών πρέπει να τονίζεται και να αναδεικνύεται ,αυτοί δεν αντιμετωπίζονται από την πολιτεία με ισονομία, ισοτιμία και ίσες ευκαιρίες.

       Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας, ώστε να επιτευχθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο η πλήρης κάλυψη του νομού μας από το επίγειο ψηϕιακό σήμα της DIGEA» .

                   Ο

     Δήμαρχος Καρπάθου,

 
        Ηλίας  Ανδρ. Λάμπρος   

                                         Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου                                                   

                  

Θέμα: « Επιστολή Διαμαρτυρίας  Δημάρχου Καρπάθου προς τη Digea»