ΑΦΙΣΑ ΘΟΚ(1)

ΑΦΙΣΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ(1)Θεατρικές παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλοι και μικροί στο νησί της Καρπάθου τον μήνα Μάρτιο .
Η αρχή γίνεται με την αστυνομική κωμωδία «Black Out» του Αμερικανού συγγραφέα Jack Sharkey από την αγαπημένη Θεατρική Ομάδα Καρπάθου, η οποία αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον να καταθέσει ακόμα μία ποιοτική καλλιτεχνική πρόταση βασισμένη στο αστείρευτο μεράκι και στην ανιδιοτελή προσπάθεια των συντελεστών της. Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει η Τζούλη Μαρκουλή. Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδίων Καρπάθου στις 04/03, 05/03, 06/03, 07/03, 18/03,19/03,20/03 στις 8 :00 μ. μ.

Η συνέχεια θα έλθει με ιστορίες πραγματικές που συνέβησαν την περίοδο 1453 μέχρι και 1821 στα νησιά μας, καρπός πολύμηνης έρευνας στη δημοτική ποίηση και σε πραγματικά ημερολόγια ταξιδευτών, που όλες συγκεντρώνονται επιτυχώς στο θεατρικό έργο οι «Πειρατές του Αιγαίου» του Γιώργου Σουξέ. Πρόκειται για μία λαϊκή διαδραστική παράσταση της εταιρείας Artistic essence productions που θα «αγκυροβολήσει» στο νησί μας στις 10-12 Μαρτίου με ημερολογιακή σειρά στην Όλυμπο, Απέρι και Πηγάδια αντίστοιχα.
Η σκηνοθεσία της παράστασης ανήκει στον Γιώργο Σουξέ.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο παραστάσεις πραγματοποιούνται με την στήριξη του ΚΟΠΑΠ .

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Θέμα: «Θεατρικός ο μήνας Μάρτιος στην Κάρπαθο!»