Ο Δήμαρχος Καρπάθου ζητά επέκταση δρομολογίου Blue Star από Ρόδο προς Λιμένα Καρπάθου»
newbg_image
  Με δεδομένο ότι τα προβλήματα παραμένουν στην τακτική ακτοπλοϊκή συγκοινωνία στο νησί της Καρπάθου,   ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας  Ανδρ. Λάμπρος απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας – Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών- και με κοινοποίηση στην Blue Star Ferries- ζητώντας επέκταση του δρομολογίου  Blue Star από Ρόδο στο Λιμάνι του  νησιού μας:  

« Γνωρίζοντας τα προβλήματα που προέκυψαν και παραμένουν για την τακτική ακτοπλοϊκή συγκοινωνία με το νησί μας και στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλετε για τη λύση τους προτείνουμε τη διερεύνηση της δυνατότητας επεκτάσεως του δρομολογίου του Ο/Γ Blue Star 2 από Ρόδο προς Κάρπαθο, σε συνεργασία με το Υπουργείο, στο διάστημα που παραμένει ελλιμενισμένο στο Λιμένα της Ρόδου το πλοίο και για το διάστημα έως την εξεύρεση της οριστικής λύσης.

 Εάν επιλυθεί αυτό το πρόβλημα της απομόνωσης που βιώνει το νησί μας τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, που σηματοδοτεί το τέλος της χειμερινής περιόδου και την έναρξη της τουριστικής θα αναπτερώσει το ηθικό των κατοίκων του ακριτικού μας νησιού.

 Με την ελπίδα ότι θα διερευνήσετε το αίτημα αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.  
                   
         Ο Δήμαρχος

                                                 Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος
                                           Από το Γραϕείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

 

 

 

Θέμα: «Υπάρχουν και άλλες λύσεις για την ακτοπλοϊκή απομόνωση .