Στο Ραδιόφωνο μας η διαφήμισή σας.

Η ραδιοφωνική διαφήμιση λόγω της στενής σχέσης με τους ακροατές σημαίνει ότι η αποτελεσματικότητα του μηνύματος έχει δυναμική.

Σύμφωνα με έρευνα, οι ακροατές αντιλαμβάνονται το ραδιόφωνο ως ένα μέσο διασκέδασης και δεν επιβάλλετε, θεωρείται ως το μέσο με το μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης.
Τα αποτελέσματα της έρευνας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι το ραδιόφωνο «βρίσκει» τον ακροατή σε στιγμές που είναι πιο δεκτικός, προσελκύει το ενδιαφέρον του για επικοινωνιακά μηνύματα και στοχεύει στην συμμετοχή του, αντίθετα με άλλα μέσα.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι ακούγοντας διαφήμιση στο ραδιόφωνο, το 77% των ερωτηθέντων έτυχε να επισκεφθούν διαφημιζόμενο, το 80% να μάθουν κάτι που δε γνώριζαν καθόλου, το 67% να αγοράσουν προϊόν και το 63% να αναζητήσουν πληροφορίες για το διαφημιζόμενο προϊόν.

Το ραδιόφωνο ως διαφημιστικό μέσο προσφέρει τη δυνατότητα μοναδικής και επικοινωνιακής προβολής και αυξάνει την αναγνωσιμότητα της επιχείρησης, δημιουργεί οικειότητα μεταξύ της επιχείρησης και των ακροατών και αποτελεί το πιο οικονομικό και ευέλικτο μέσο στοχευόμενης διαφήμισης.

Η ραδιοφωνική διαφήμιση έχει το πλεονέκτημα του χαμηλού κόστους παραγωγής του επικοινωνιακού μηνύματος καθώς και της γρήγορης προσαρμογής του ανάλογα με τις ανάγκες του διαφημιζόμενου, τις ανάγκες τις αγοράς και την εκμετάλλευση εποχιακών ευκαιριών.

Ελκυστικά πακέτα προβολής.

Το διαφημιστικό τμήμα του Ράδιο Όλυμπος μπορεί να σας παρέχει διαφημιστικές προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η διαφημιστική σας προβολή μπορεί να περιλαμβάνει από βασικά πακέτα διαφημιστικών σποτ, εβδομαδιαία χορηγία εκπομπής, συνδυαστικά πακέτα σποτ και χορηγίας καθώς επικοινωνιακά μηνύματα με τις ιδιαιτερότητες του επιχειρηματικού σας αντικειμένου.

Επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα του Ράδιο Όλυμπος στο radioolympos2@gmail.com ή στο 22450-51310 για να συζητήσουμε.